DESIGN BY FUNCH

Oktober 2015 afholder Design By Funch fernisering i butikken Display.

Kalender

09

Funch's Design

 

Design by Funch har efterhånden været igennem mange forskellige slags produkter og ideer.

 

Du vil på denne side kunne finde enkeltstående produkter og ideer du måske selv kan bruge.

Hvis du er interesseret i, at finde produkter i produktion kan de findes i underkategorien "produkter".

 

God fornøjelse.

 

 

Lysetager

 

Fra rå, let mælk til fin, tung beton. Tre liter letmælk er tømt og i stedet for at smide mælkekartonerne ud, er de taget i brug og danner nu grundlaget for tre lysestager af beton. Gennem mange eksperimenter og nøjagtige mål, er mælkekartonerne nu omdannet til forskellige støbeforme hvoraf lysestagerne springer ud. De kan fungere som en enkeltstående lysestage eller et sammensat objekt. Lysestagernes udtryk er unikt og anderledes og mælkekartonernes kan afkodes i betonen. De er aldrig præcis ens da hver enkel er håndlavet. Det rå og maskuline beton er blevet omdannet til fine, rå og feminine lysestager.

 

Varmepuder

Varmepudernes Indholdet består af økologiske hvedekerner, som er syet ind i en råhvid pose der er delt i rum således, at kernerne er fordelt ud i hele posen. Puden former sig let og er god til ømme muskler, menses- og ledsmerter samt kolde fødder og barnevogne. Puden opvarmes i mikroovn ca. 3 min. ved 700W, eller i almindelig ovn 10-15 min. på 125 grader. Den holder varmen ca. 20-40 min. og det dekorative betræk kan vaskes på 30 grader. Varmepuden vil ved brug de første gange afgive fugt.

Varmepuderne kan købes ved at tage kontakt til Camilla til en pris på 195.00 kr.

 

 

Lamper

Lampen er produceret og designet af Camilla Funch som er designeren bag Design By Funch. Den er tegnet i illustrator og derefter laserskåret. Lampen er lavet i birkefiner og har fået det rå brændte udtryk pga. laserskæringen, hvilket giver lampen en fin storytelling på baggrund af produktionsmetoden. Lampen er lavet som flatpackt og kan samles som anbefalet eller ud fra egen ide således, at man selv sætter sit præg på udtrykket. Lampen kommer med 1,8 meter hvid stofledning og E27 fatning.

Lampen kan købes ved at tage kontakt til Camilla til en pris på 550.00 kr.

 

Kontakt

Camilla Funch

Designer

22 80 47 23

camilla@designbyfunch.dk

www.facebook.com/designbyfunch

 

 

01

Oktober 2015 promovere Design By Funch for første gang sin facebookside