BO MED RO

Bo med Ro

 

Bo med Ro er til dig, som ønsker mere harmoni og balance omkring dig.

Vi lever ofte i en travl hverdag, og vores hjem er her hvor vi skal lade op til

nye udfordringer. Det er derfor vigtigt at du her har ro omkring dig.


Konceptet Bo med Ro er baseret på elementer fra meditation, yoga, mindfulness og Feng Shui, som er en filosofi der bygger på hvordan vi via vores omgivelser kan skabe harmoni og balance i sindet. Disse elementer er kombineret med nutidens moderne indretning og kan være behjælpelig til at skabe mere ro i hverdagen og afvikle stress og depression. Derudover er det specielt godt at tage udgangspunkt i at Bo med Ro hvis du lider af psykiske lidelser som f.eks. angst, autisme eller ADHD.


Personlig erfaring i at leve med en psykisk lidelse ligger til grund for passionen indenfor området. Derudover har Design By Funch beskæftiget sig med indretningsløsninger i erhvervslivet til fx skoler, daginstitutioner og bofællesskaber med personer som lider af psykiske lidelser som Angst, autisme, ADHD m.m.

 

Måden du indretter dig på og de farver og materialer, du omgiver dig med, er med til at skabe stemningen i dit hjem. Vi påvirkes enormt meget af vores omgivelser og det er derfor vigtigt, at du tilpasser dem efter dine behov, da dette kan ændre hele din sindsstemning. Det handler om at skabe balance og harmoni i dit hjem så det passer til dig som person. Er du deprimeret har du brug for omgivelser, farver og en indretning som giver dig mere energi, men er du stresset har du brug for omgivelser som sætter dig ned i gear - dette kan Bo med Ro hjælpe dig med!

 

Book et indretningsmøde eller tag kontakt for at høre hvad Design By Funch kan gøre for dig.

 

 

”Ved at bruge

elementer fra

Feng Shui, Meditation 

Yoga og Mindfulness har jeg

kunne sammensætte et nyt indretningskoncept, og

hjælpe personer med

psykiske lidelser til at

Bo med Ro”

_______________________________________________________________________________________________

Camilla Funch

Designer & Indretningsarkitekt

 

"Min passion er at skabe de bedste indretningsløsninger til dig"

Design By Funch

 

 

Tlf. 22 80 47 23

4100 Ringsted

camilla_908@hotmail.com

 

 

 

Houzz
Facebook
Instagram