Salg Case's

Case's indenfor salg:

Her præsenteres 2 cases med fokus på salg af boligen.

Den første case er et eksempel på hvad Design By Funch hurtigt kan hjælpe med at ordne, og er en nu-og-her løsning. Den er god hvis du ikke har haft din bolig til salg før, og vil gøre den klar og præsentabel til billeder og købere.

Den anden case er en bolig som har været til salg et stykke tid. Da den stod tom var der ikke meget inspiration til køberne og derfor valgte ejendomsmægleren at kontakte Design By Funch for, at få 3D illustrationer til bedre at fremvise boligen og dens muligheder.

______________________________________________________________________________________________

En salgsklar lejlighed:

 

Toke og Emil er brødre og delte denne skønne lejlighed på 70 kvm i Roskilde. Efter at have boet sammen nogle år opstod der et ønske om at sælge lejligheden og flytte hver til sit. Toke har derfor kontaktet Design By Funch for, at få hjælp til, at gøre lejligheden frisk, indbydende og salgsklar.

 

Når boligen skal sælges er det vigtigt, at skabe et neutralt miljø som gør det let for køberen, at forestille sig, hvordan deres egne møbler kunne tage sig ud i lejligheden. Derudover skal der være rent og ryddet så køberen hurtigt kan få et overblik over lejlighedens stand og orden.

 

Dette var en uoverskuelig opgave for de to drenge og derfor kom Design By Funch lige, og gav dem en hånd med. Vi gennemgik lejligheden fra top til tå. Jeg kom på besøg i lejligheden 3 effektive timer, hvor vi fik sorteret i deres møbler, rykket rundt og hentet gamle møbler op fra kælderen, som kunne bruges. Jeg delte ud af tips og ideer til oprydning og indkøb af nips og drengene gik straks i gang med at gøre lejligheden salgsklar.

 

Drengene havde ikke mange penge at gøre godt med, og vi brugte derfor meget energi på, at få det de havde til, at fungere bedst muligt. Man kunne havde gået ud og fundet møbler der passede bedre ind og investeret i nye lamper osv. men drengene var fuldt ud tilfredse og lejligheden var solgt på 2 måneder.

 

Drengene & Ejendomsmægler fik fra

Design By Funch:


- Et indretningsbesøg

- 1 konsulenttime

 

Samlet pris: 2.400 kr.

Før billeder

Efter billeder

"Det var en kæmpe hjælp at der kom en udefra,

som var OBS på hvad, hvad der er vigtigt at lave om,

og ideer til hvad vi hurtigt kunne gøre, for at få lejligheden

mindre drenget, og skabe et bredere købersegment.

Mange tak for hjælpe til Design By Funch"

- Citat fra Toke og Emil

______________________________________________________________________________________________

Illustrationer af tom lejlighed:

 

En ejendomsmægler har kontaktet Design By Funch for at få hjælp til at skabe illustrationer af en tom lejlighed på 135 kvm. Eftersom sælger er fraflyttet står lejligheden ryttet og dette gør det svært for køberne at forestille sig møbler og indretning af lejligheden. Derudover er lejligheden speciel, da den har runde vægge, og dermed kan være endnu sværre, at forestille sig indrettet for køberne.

 

Lejligheden bestod af 4 værelser, køkken-alrum, badeværelse, entre og stor altan. Da der, mens sælger har haft den er blevet renoveret lidt på lejligheden var der udover 3D illustrationer også brug for en ny plantegning. 

 

Der var i dette projekt intet indretningsbesøg, da oplægget skulle laves til et købersegmenet og ikke til ejerne af lejligheden. Dog lå der et telefnisk møde bag, hvor Design By Funch fik en masse informationer om området, købersegmentet og plantegninger.

Dette var vigtigt for at kunne skabe den helt rigtige stemning af lejligheden.

 

Ejendomsmægleren fik fra Design By Funch:

- 1 konsulenttime

- 3D illustrationer

- Målfast plantegning

 

Samlet pris: 9.000 kr.

______________________________________________________________________________________________

Camilla Funch

Designer & Indretningsarkitekt

 

"Min passion er at skabe de bedste indretningsløsninger til dig"

Design By Funch

 

 

Tlf. 22 80 47 23

4100 Ringsted

camilla_908@hotmail.com

 

 

 

Houzz
Instagram