FUNCH

Camilla Funch
- Indehaver af Design By Funch

Uddannelse

__________________________

Jeg er uddannet på Københavns Erhvervserkademi og har herfra en PBA i Design og business & Living design. Uddannelsen er baseret på Idegenerering, etnografi, trendsspotting, materialelærer, design, kvalitetskontrol, produktudvikling, produktion, prototyping, bæredygtighed, 3D tegning & indretning.
Under min uddannelse har jeg udviklet forskellige produkter, som jeg har haft til salg i en butik i København. Derudover har jeg været et halvt år hos Boelskifte interiør Design og beskæftiget mig med alt indenfor indretningsfeltet.

Ekspertise

__________________________

Indretning, Dekoration & Boligstyling


3D tegning i Rhino, P.con planner & SketchUp


Trends indenfor Møbler, Farver & Materialer


Kommunikation, salg & projektstyring


Fotografering, Markedsføring & hjemmeside opsætning

Erfaring

__________________________

Efter mit halve år i praktik hos Boelskifte Interiør Design var jeg der i studiejob indtil min uddannelse var færdiggjort. Jeg fik herefter job i IKEA, hvor jeg delvis befandt mig i varehuset og delvis befandt mig som indretningsarkitekt i deres business afdeling hvor jeg beskæftiget mig med indretning af virksomheder.

Da muligheden for fuld tid som indretningsarkitekt så bød så hos UNO UNIQA Group valgte jeg at starte der.

Her arbejdede jeg som indretningsarkitekt for hovedsageligt skoler og daginstutitioner. Blandt andet også med indretninger til børn med autisme, ADHD m.m. 


Undervejs i mit erhvervsliv har jeg på hobbyplan haft indretningsopgaver i eget firma, og har derudover renoveret mig eget hus fra top til tå, hvilket har givet mig enorm god forståelse for det håndværksmæssige arbejde - nu har jeg valgt for alvor at tage springet som selvstændig på fuld tid!

 

 

_______________________________________________________________________________________________

Presse & Projekter

Design By Funch bevæger sig på mange områder. Her ses et udklip af; Produkter fra butikken Display, materiale prøver, indretning, en artikel fra Politikken samt fotografering.

_______________________________________________________________________________________________

Camilla Funch

Designer & Indretningsarkitekt

 

"Min passion er at skabe de bedste indretningsløsninger til dig"

Design By Funch

 

 

Tlf. 22 80 47 23

4100 Ringsted

camilla_908@hotmail.com

 

 

 

Houzz
Facebook
Instagram