INDRETNING

Indretning

 

Design By Funch beskæftiger sig med boligindretning og alt hvad der hører til indenfor dette område. Lige fra renoveringer, nye plantegninger og 3D illustrationer til møbel-, farve- og materialevalg samt ideer, inspiration og oprydningstips.

 

Alle kan få et indretningsbesøg fra Design By Funch, og det er underordnet om du har en 40 kvm studiebolig eller en villa på 250 kvm. Måske du bor alene og i høj grad har mulighed for kun at fokusere boligen på dig, måske du arbejder hjemmefra og ofte har besøgende i din bolig, som der skal tages hensyn til i indretningen, eller måske du er en del af en større familie, hvor det kan være svært at komble alles individuelle behov sammen under et' tag.

Design By Funch kan hjælpe dig, uanset hvordan din situation ser ud!

 

_______________________________________________________________________________________________

Farvekort

Det kan et indretningsbesøg gøre for dig...

 

Med et indretningsbesøg får du mulighed for, at skabe et hjem som passer til dig.

Ved at tilpasse dine omgivelser efter dig og din hverdag, vil du mærke mere ro, harmoni og velvære, både mentalt og fysisk som kan lette stress og praktiske gøremål i dagligdagen.

I et indretningsbesøg fra Design By Funch sættes der altid fokus på dig og dine behov og ønsker; Hvem er du som person, hvordan er din dagligdag, hvilket rum i boligen du bruger mest tid i, hvor kommer dagslyset fra og meget meget mere.

Alle disse informationer bruges til at give dig ideer, inspiration og rådgivning, så din bolig tilpasses dig!

 

Et indretningsbesøg kan indeholde; Indretningsforslag, møbel-, materiale- og farvevalg, eller det kan være med fokus på et bestemt problem du har i din bolig som fx belysning, ide til etablering af et ekstra værelse, den røde tråd, eller hjælp til at gøre din bolig salgsklar. Det kan være alt fra et enkelt besøg, hvor du får ideer og inspirerende nu-og-her løsninger, til dybtegående løsningsforslag der indeholder både plantegninger, 3D illustration og alt til hvert enkelt rum i hele boligen.

 

Se mere om et indretningsbesøg samt priseksempler under Case's.

_______________________________________________________________________________________________

Camilla Funch

Designer & Indretningsarkitekt

 

"Min passion er at skabe de bedste indretningsløsninger til dig"

Design By Funch

 

 

Tlf. 22 80 47 23

4100 Ringsted

camilla_908@hotmail.com

 

 

 

Houzz
Facebook
Instagram