3D illustrationer styrker dit salg

3D illustrationer styrker dit salg

-------

af Design By Funch

Ny rumfordeling og indretning

Når du skal sælge din bolig, er der en lang række ting du kan gøre. Men nogle boliger har brug for lidt ekstra hjælp til at blive solgt. Med 3D illustrationer kan du let tilpasse boligen til køber segmentets behov. Måske er der brug for en ny plantegning? Måske er der behov for en visualisering af en mulig renovering eller måske står boligen tom så der skal laves en illustration af en møblering. Design By Funch kan være behjælpelig i alle disse scenarier.


I en lejlighed i København hjalp Design By Funch en ejendomsmægler med at skabe 3D illustrationer til brug i salgsannoncen. Lejligheden var helt nyrenoveret og der skulle dermed laves både ny plantegning og 3D illustrationer der kunne fremvise lejligheden møbleret, således at køber segmentet, ud fra salgsannoncen, ville kunne få en bedre rumforståelse og visualisere dem selv benytte lejligheden

På dette billede fra lejligheden er der kig ind i det tidligere køkken. Denne væg er i renoveringen blevet væltet, således at der nu er kommet et stort køkkenalrum. Dette har Design By Funch illustreret, da sælger valgte ikke at installere et nyt køkken, men lade det være op til de nye ejere, at beslutte hvilket køkken de  kunne tænke sig at sætte op. På den måde  kunne sælger ramme et bredere køber segment, fordi beslutningen om det nye køkken ville være op til køber.

Design By Funch brugte 3D illustrationerne til at fremvise et bud på et moderne køkken samt illustrere den plads der ville blive i køkkenet til spiseplads.

Derudover blev der skabt illustrationer at hvert enkelt rum møbleret så køber ville kunne se de forskellige rums mulige funktioner.


Badeværelset blev på samme måde som køkken alrummet til et’ stort rum frem for 2.


Lejligheden bestod af et køkken-alrum,
stue, entre, bad, stor terrasse samt 3
soveværelser

Dagligstue uden møbler og 3D møbleret:

Babyværelse: 


Soveværelse:

Pigeværelse:

Terrasse:

3D illustrationer kan have en afgørende betydning for dit salg, og hvis de bruges i salgsannoncen, kan de være med til at tiltrække potentielle køber

Se flere cases under Design By Funch's blog "Skal du sælge din bolig?" eller se hvordan du kan få hjælp til at få solgt din ejendom under "salgsklar".