Fra ungdomshybel til salgsklar bolig

Fra ungdomshybel til

salgsklar bolig

-------

af Design By Funch

Indret til det rigtige køber segment

I en lejlighed i Roskilde har Design By Funch hjulpet to unge fyre videre fra ungdomshyblen. De 78 kvm gik fra at være et feststed til at blive en seniorbolig. Boligen bestod af entre, bad, køkken, stue samt 2 værelser. De to fyre skulle videre fra det vilde ungdomsliv og havde brug for hjælp til klargøring af lejligheden inden salg.


Derfor var Design By Funch ude og rykke rundt og klargøre med hvad drengene nu havde i gemmerne, således, at lejligheden kunne komme til at fremstå købeklar for et andet køber segment. I dette tilfælde var det enten et ældre ægtepar eller et ungt par.

Synliggørelse af rummets funktioner

I entreen blev der ryddet op og ordnet, således at funktionerne for en entre kom mere til syne og der blev gjort mere plads.


Derudover blev vasketøj og andre elementer lagt på plads så rodet kom væk og interesserede købere ville kunne danne sig et overblik over den opbevaringsplads som boligen kunne tilbyde.

Oprydning og let styling kan gøre forskellen

Køkkenet fik også en oprydning og en let styling, så det blev mere indbydende og bordpladsen blev mere fri til at kunne arbejde på. Derudover blev et område på gulvet ryddet, så det åbnede op for muligheden for at evt. place mere køkken opbevaring eller en lille spiseplads ville kunne etableres.

Forandring i stuen

I stuen havde drengene et stort fodboldbord, som jo egentlig er super cool, men det passer ikke til det køber segment der evt. skulle købe lejligheden. Derfor flyttede vi fodboldbordet i kælderen og gjorde plads til en spiseplads som køber segmentet lettere ville kunne se behov for. Vi ville ikke efterlade køber segmentet med en følelse af at der ikke var plads til et spisebord i lejligheden

Resultatet blev rigtig fint og omrokeringen skete på få timer.
Drengene var glade og lejligheden blev solgt efter blot et par uger til en ældre dame.

Se mere om hvordan Design By Funch kan hjælpe dig med at gøre din bolig salgsklar her på hjemmesiden eller følg os på Facebook for tips og ideer til din boligindretning.