Børneværelset

Børneværelset

-------

Sæt fokus på stimulering og udvikling

_______________________________________________________________________

Med den rette indretning af børneværelset kan du via farver, materialer, udsmykning, møbler, belysning m.m. hjælpe dit barn med at udvikle sine sanser samt mentale- og motoriske kunnen.


Det gode børneværelse skal være indbydende og hyggeligt og indeholde plads til både sjov, leg, fordybelse og hvile. Derudover er det vigtigt at værelset har fokus på barnets personlige behov, ønsker, interesser og trivsel, så det føler sig set og hørt i sine omgivelser og derigennem finder tryghed og ro i rummet. 


Når børneværelset skal indrettes, tages der hensyn til de forskellige aldersgrupper. Men uanset hvilken alder barnet har, vil der være behov for zoneinddeling, da et børneværelse skal indeholde mange

funktioner. Der skal være en hvile/sove zone, en krea station og plads til motorisk udfoldelse. Der skal være gode opbevaringsmuligheder, god akustik og forskellige belysningsfunktioner.


Design By Funch hjælper med at skabe disse zoner direkte i børnehøjde. Det kan enten være i form af et indretningsbesøg med fokus på børneværelset så i selv kan tage fat. Men vi tilbyder også at stå for indretning, styling ect. af det nye børneværelse, hvis I har et ønske om blot at slå dørene op til et færdigt rum.

unsplash