Salgsklar

Salg af bolig

-------

Gør din bolig indbydende og salgsklar

_______________________________________________________________________

Skal du sælge din bolig, er det en god ide at optimere indretningen og stylingen, så den tilpasses det købersegment, som boligen og området passer til. Som boligejer kommer man let til at se sig blind i eget hjem og ser ikke altid selv fejl og mangler som interesserede købere finder vigtigt i købsbeslutningen.


Derfor er det være en god ide at få hjælp af Design By Funch. Vi vejleder, rådgiver og giver tips og tricks, samt tilbyder indretning og styling af din bolig, så den fremstår indbydende og indflytningsklar for mulige købere i en salgssituation.Boligstyling

"Den rette indretning og styling af boligen giver dig følgende"

 • Et godt salgsmateriale.
  Den rigtige indretning og styling af boligen, er grundlaget for at få taget gode billeder. Gode billeder giver et godt salgsmateriale og er ofte førstehåndsindtrykket hos køberne, når de kigger efter bolig på nettet. Det giver køberne lyst til at komme ud og se boligen og skaber muligheden for et salg.
 • Flere potentielle købere.
  Med smukke billeder i salgsmaterialet øges muligheden for flere interesserede købere. Dermed er der mere konkurrence om boligen, som kan medføre en højere salgspris.
 • En indbydende bolig.
  At boligen fremstår indbydende og ved fremvisninger skaber større købelyst og øger muligheden for salg efter allerede 1. besøg.
 • Et hurtigere salg.
  Med et hurtigere salg mindskes tiden du skal bruge på processen af boligsalget. Dette letter arbejdsbyrden der kan ligge i at skulle præsentere boligen og reducere muligheden for et prisafslag.
 • En højere pris.
  Med de rette ændringer i boligen, fremstår boligen frisk, velplejet og smuk. Dette medfører, at boligens samlede værdi øges og er med til at retfærdiggøre en højere salgspris.


Design By Funch tilbyder hjælp til,

at gøre din bolig salgsklar ud fra to forskellige ydelser:

1. Design By Funch rådgiver dig i hvordan boligen gøres salgsklar.
Vi kommer hjem til dig på et salgsbesøg, hvor vi sammen gennemgår boligen. Vi vejleder og kommer med tips og tricks til hvordan du kan gøre din bolig indbydende, hjemlig og indflytningsklar så den fremstår bedst muligt til billeder og fremvisninger. Vi ser på oprydning og rengøring, indretning, styling, fejl og mangler samt udearealerne.


2. Design By Funch står for stylingen af boligen.
Du slipper for at skulle gøre klar til fotografering og evt. åbent hus. Det kan være et enormt stort arbejde at få gjort boligen klar og indbydende, så du får det helt rigtige salgsmateriale, men det er vigtigt, da det er her mulige købere skaber deres førstehåndsindtryk af din bolig. Design By Funch rydder op, indretter, styler, udarbejder en arbejdsliste til hvad der skal fikses af fejl og mangler og hjælper fotografen med at få det helt rigtige billedmateriale. 


Vores mission er at skabe en så indbydende, smuk og indflytningsklar bolig så muligt, således at du som boligejer kommer videre med den bedst mulige pris på boligen samt et hurtigere salg.

_______________________________________________________________________

Hvis en bolig har lang liggetid, står tom, er forældet i forhold til køber segmentet eller har brug for et større løft for at blive salgsklar tilbyder Design By Funch at stå for udarbejdelse af nye plantegninger og 3D illustrationer som kan bruges til både salgsmateriale og ved fremvisninger. Dette kan illustrere flere muligheder i boligen og skabe potentiale for at køber segmentet udvides og at de bedre kan se deres muligheder og drømme i boligen.


Vi ved hvor vigtigt det er at ens bolig tager sig godt ud på både billeder til salgsannoncen, åbent hus og fremvisninger. Hvis boligen er indbydende eller boligens muligheder er fremlagt, giver det potentielt flere fremvisninger, hurtigere salg, og højere købspris.


Book Design By Funch i dag eller udfyld vores kontaktformular