Renovering

Renovering af bolig

-------

Få hjælp til at gøre din boligdrøm til virkelighed

_______________________________________________________________________

Et renoveringsprojekt kan både være stort og småt. Måske skal du etablere et ekstra værelse i boligen?, måske skal du vælte en væg? Eller måske skal hele boligen gennem renoveres. Uanset projektets størrelse, er det en ordentlig mundfuld og der er mange ting at tage hensyn til. Derfor er det en god ide at have en sparringspartner med ind over projektet. Det kan være sideløbende under hele forløbet eller det kan være i begyndelsen af processen. En sparringspartner gør at du får vendt muligheder du ikke selv havde tænkt på, eller måske optimere de ideer du allerede har. 


Design By Funch kan hjælpe med at udvælge materialer til både lofter, vægge og gulve. Derudover tilbyder vi at tage med i køkken- og badeværelsesbutikker og hjælpe med udvælgelse af bordplader, armaturer osv. Så din boligs røde tråd føres til dørs. Det kan også være hjælp til placering af døre, vinduer og stikkontakter.

Plantegning

Design By Funch kan hjælpe dig i udarbejdelse af planløsninger. Hvordan etableres et nyt værelse bedst muligt? Hvilken væg skal vi vælte? Eller hvordan skal rumfordelingen i boligen være? Derudover tilbyder vi at tegne plantegninger som i kan bruge til kommunikation internt derhjemme eller som kan lette kommunikationsprocessen med eventuelle håndværkere. Vi tilbyder også udarbejdelse af tegningerne i 3D, så I kan dykke ned i rummet og sikre jer at rummet bliver som I drømmer om.


Vi tager en snak om ønsker, behov, drømme og hverdagsbrug af din bolig, så der i projektet tages hensyn til bedst mulig udnyttelse af kvm, lysindfald, funktionalitet og æstetik. Derudover rådgiver vi indenfor alt boliginteriør f.eks. møbler, farver, tæpper, og gardiner.