Fra ungdomshybel til salgsklar bolig

Fra ungdomshybel til

salgsklar bolig

-------

af Design By Funch

Indret til det rigtige køber segment

I en lejlighed i Roskilde har Design By Funch hjulpet to unge fyre videre fra ungdomshyblen. De 78 kvm gik fra at være et feststed til at blive en indbydende bolig for en ældre dame, så i dag fremstår boligen som en seniorbolig. Boligen indeholder entre, bad, køkken, stue samt 2 værelser. De to fyre skulle videre fra det vilde ungdomsliv og havde brug for hjælp til klargøring af lejligheden inden salg. Her kom indretningsarkitekten dem til undsætning.


Design By Funch brugt størstedelen af drengenes egne møbler og nips, men dog lavet et par få ændringer og tilføjet et par produkter for at skabe det rette udtryk, således, at lejligheden kunne komme til at fremstå købeklar for et andet køber segment. I dette tilfælde var målgruppen enten et ældre ægtepar eller et ungt par.

Synliggørelse af rummets funktioner

Entreen er det første rum som eventuelle købere møder. Det er her førstehåndsindtrykket skal bestå sin prøve. I entreen blev der ryddet op og ordnet, således at funktionerne for en entre kom mere til syne og der blev skabt mere plads og luft. Det er vigtigt, at de besøgende får et indtryk af, at entreen kan indeholde det der er nødvendigt og at der ikke er mangel på plads. Der skal være rent, pænt, ryddeligt og dufte godt.


Udover at entreen er det første rum mulige købere ser så er det også det sidste de ser når de går fra lejligheden. Det er det sidste indtryk du som sælger kan nå at give dem med når de er færdige med deres besøg. Derfor er det et rum som Design By Funch sætter meget fokus på, og som byder alle ordentligt goddag og farvel.


Entre før
Entre Før
Entre efter
Entre Efter

Oprydning og let styling kan gøre forskellen

Køkkenet fik også en oprydning og en let styling, så det blev mere indbydende og bordpladsen blev mere fri til at kunne arbejde på. Køkkenbordet er ofte et sted, hvor vi har mange dagligdagsting liggende. Både reklamer, skrald, krydderier, olier og andre madlavningsting. Der står ofte kaffemaskiner, mikroovn og elkedel. Måske står der opvask fremme, gamle karklude osv. Det er vigtigt at få sat alle disse ting pænt frem så det ser hyggeligt og indbydende ud, eller få dem pakket helt væk. 


Du kan komme langt med oprydning og rengøring

I dette køkken er der ikke gjort meget andet end foretaget en oprydning samt givet drengene et par gode tips omkring klargøring inden fremvisninger. Sådan noget som lige at få fjernet beskidte karklude og viskestykker, sætte opvask i opvaskemaskinen og rengøring af overflader. - De personer som kommer og ser lejligheden er jo interesseret i at købe den, og de skal overtage de hårdhvidevare som er i boligen. Derfor er det vigtigt, at de fremstår rene og pæne, da de potentielle købere ikke skal føle de er nødt til at skulle ud og investere i nye produkter udover at de skal købe lejligheden.


Derudover blev et område på gulvet ryddet, så det åbnede op for muligheden for at evt. placere flere køkken skabe og dermed skabe mere opbevaringsplads eller der kan skabes plads til at en lille spiseplads vil kunne etableres.


Køkken før
Køkken efter

Forandring i stuen

I stuen havde drengene et stort fodboldbord, som var super cool når der skulle festes, men ikke det helt rigtige at bruge pladsen til under et salg når målgruppen er et ungt par som måske skal stifte familie eller personer som ikke har hjemmeboende børn.

Derfor flyttede vi fodboldbordet i kælderen og gjorde plads til en spiseplads som køber segmentet ville kunne se et behov for. Vi ville ikke efterlade køber segmentet med en følelse af at der ikke var plads til et spisebord i lejligheden, og derfor var det vigtigt at det kom på plads.


Lejligheden skal fremstå enkel, pæn og ren så det er let for de potentielle købere at se sine egne ting i rummet. De skal se der er plads til dagligdags møblerne som der oftest er behov for. En sofa, spisebord osv. Det er derfor vigtigt at disse møbler fremstår i boligen således at køberne kan forestille sig deres egne møbler stå der. 


Spisestue før
Stue efter
Stue før
Stue efter

Solgt på blot et par uger

Resultatet blev rigtig fint og omrokeringen skete på få timer. Alle arbejdede effektivt og drengene blev klædt på til videre arbejde i form af en tjekliste med oprydning- og rengøringstips, så lejligheden ved fotografering og åbent hus kan fremstå bedst muligt.
Drengene var glade og lejligheden blev solgt efter blot et par uger til en ældre dame.

Se mere om hvordan du kan få hjælp til at sælge din bolig og få gode tips hvordan din bolig vil tage sig bedst muligt ud, se mere under; salgsklar her på hjemmesiden eller følg os på Facebook for tips og ideer til din boligindretning.