Indretningsbesøg

Indretningsbesøg

-------

Få hjælp til at skabe dit drømmehjem

_______________________________________________________________________

Hos Design by Funch tilbyder vi et besøg i din private bolig, hvor vi vil inspirere, guide og rådgive dig gennem hele dit hjem. Under vores indretningsbesøg vil vi dykke ned i dine visioner og ønsker, samtidig med at vi analyserer det potentiale og funktioner som dit hjem kan tilbyde, således at du får bedst muligt udnyttelse af dine kvadratmeter og det lysindfald der er i boligen. 


Få professionel vejledning

Med et indretningsbesøg kommer du omkring mange elementer i hjemmet. Det handler ikke kun om hvor møblerne placeres, men hvordan de placeres i forhold til bevægelse i rummet og rummets størrelse. Derfor får du vejledning i hvordan indretningen giver bedst mulig udnyttelse af boligens kvm og lysindfald og der sættes fokus på den gennemgående “røde tråd”, funktionalitet og æstetik i rumsammensætningen.

Indretningsforslag

Lad dine boligdrømme gå i opfyldelse

På et indretningsbesøg skal der tages hensyn til mange drømme, behov og ønsker som skal opfyldes. Derudover skal der muligvis tages hensyn til, hvor mange der er bosat i boligen, aldersgrupperne i hjemmet og hvilke personligheder der er til stede, når vi sætter fokus på vores indretning. Dette er Design By Funch ekspert i og derfor tilbyder vi indretningsbesøg, som kan hjælpe dig i mål med din indretning. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til din stil og budget, og vi er dedikerede til at skabe et hjem, du vil elske at vende tilbage til hver dag.


Mangler der sammenhæng i dine rum?

Ønsker du udelukket hjælp til indretningen i et specifikt rum, som for eksempel stue, soveværelse eller køkken, så kan et indretningsbesøg også gavne dig. I sådan et tilfælde vil der være mulighed for at kunne dykke længere ned i de unikke elementer og evt. udvælge bestemte møbler, farvekoder ect. Se for eksempel hvad Design By Funch kan hjælpe dig med på et specifikt indretningsbesøg med fokus på børneværelset her.


Tag det første skridt mod dit drømmehjem i dag ved at kontakte os og booke et personlig indretningsbesøg. Lad os Design By Funch hjælpe dig med at skabe din drømmebolig.


unsplash