INDRETNING

Indretning

-------

Forkæl dig selv med den rigtige indretning

_______________________________________________________________________

Alle kan have gavn af hjælp og inputs til indretningen. Uanset om du bor stort eller småt. Det er underordnet om du har et kæmpe budget, og skal købe nye møbler til hele din bolig, eller om dit budget er småt, og du skal beholde de møbler du har, og på jagt efter genbrugsguld til evt. udskiftning. For indretningen af hjemmet er meget mere end blot æstetik; det handler om at skabe et rum, der afspejler din personlighed og dækker dine behov.


Smuk æstetik = god trivsel

Indretningen består af de elementer, møbler, farver og materialer som omgiver dig, og de har enormt stor betydning for din trivsel. De skal dække dine hverdagsbehov, skabe glæde og kombineres med din personlige smag. En velgennemtænkt indretning kan forbedre livskvaliteten. Hvis du finder ro i den æstetik der er omkring dig og funktionaliteten er i top, vil din hverdag glide lettere og du vil få mere overskud og energi.

Indretning med sammenhæng

Få professionel hjælp til din boligindretning

Ved at investere i en professionel indretningsarkitekt kan du sikre, at hvert rum i dit hjem er optimalt udnyttet og designet til at imødekomme dine krav og ønsker til indretningen. Du får hjælp til at udnytte dine kvm bedst muligt og til at skabe en sammenhængende “rød tråd” gennem din bolig.


Design By Funch’s ekspertise i indretningen af private hjem strækker sig over et bredt spektrum af stilarter og behov og hver enkelt opgave er unik. Uanset om du foretrækker en moderne minimalistisk stil, en klassisk elegant indretning eller en boheme-inspireret atmosfære, kan vi opfylde dine behov og ønsker.


Lad os hjælpe dig!

Om du ønsker at renovere dit eksisterende hjem eller skabe et helt nyt rum, så er fokus på indretningen af hjemmet en investering, der vil betale sig på lang sigt. Kontakt Design By Funch i dag for at booke et indretningsbesøg og få skabt et rum, du vil elske at komme hjem til.

_______________________________________________________________________________________________

Det kan Design By Funch hjælpe med...

Hjælp til indretning

Indretningsbesøg


Du kan booke et indretningsbesøg og i trygge hænder få vejledning i hvordan du kan optimere indretningen af dit hjem så du bedst muligt gør brug af din boligs kvadratmeter. Du kan få hjælp til valg af farver, materialer og møbler ud fra dine ønsker og behov.


Se mere under indretningsbesøg...

Børneværelset


Venter i en lille ny? Eller skal børnene have nye værelser?


Få hjælp til at skabe nye og unikke børneværelser der har fokus på det enkelte barns interesser og som samtidig stimulere børnenes sanser,  mentale- og motoriske udvikling.


Læs mere under Børneværelse...

Børneværelset indretning
renoveringsprojekt

Renovering


Skal du renovere din bolig? Lave en tilbygning? Total renovere et ældre hus? Eller flytte en væg så kan Design By Funch hjælpe med nye plantegninger og 3D illustrationer. 


Dette kan gøre det meget lettere for dig at kommunikere med blandt andet håndværkere, så de kan se præcis hvilke drømme og ønsker du har til din bolig.


Se mere under Renovering... 

Salgsklar


Når du skal sælge din ejendom kan det være en fordel at få sparring fra en professionel indretningsarkitekt.

Design By Funch kan hjælpe med at gøre dit hjem indbydende og interessevækkende og gøre klar til fotografering så du får det bedst mulige salgsmateriale.


Læs mere under Salgsklar...

salgsoptimering

Blog


Her præsenteres du for et personligt univers med artikler der blandt andet omhandler tips til indretningen og organisering i hjemmet. Derudover kan du finde how-to videomateriale og case's på Design By Funchs tidligere arbejde.


Se mere under Blog...


Blog om boligindretning

Er du i tvivl om hvordan du bedst kan få hjælp til din indretning?

Hvis du er i tvivl om hvordan Design By Funch kan hjælpe, og om det er det rigtige for dig at bruge en indretningsarkitekt, så kan du altid tage kontakt.
Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak omkring din boligsituation og ønsker dertil.
Udfyld nedenstående kontaktformular eller ring og få en snak.

Indretningsarkitekt Camilla Funch

Udfyld kontaktformular

Houzz
 
 
 
 
 
 
Mandag - Søndag
09.00 - 19.00
Ringsted / Benløse
unsplash