Børneværelset

Børneværelset

-------

Sæt fokus på stimulering og udvikling

_______________________________________________________________________

Med en passion for at skabe inspirerende og funktionelle rum er børneværelset blevet et af Design By Funchs favoritter. Det handler om at skabe et miljø hvor de små kan udfolde sig og trives.


Hvad er et godt børneværelse?

Et godt børneværelse er ikke bare et sted at sove; det er et kreativt rum, der stimulerer fantasi, fremmer læring og giver ro. Når der sættes fokus på at designe et værelse hvor børnene skal kunne udfolde sig, er første prioritet altid at alle møbler og genstande skal være skabt med børn for øje og deres behov i tankerne. Der skal være god akustik og belysning der kan tilpasses barnets aktiviteter i løbet af dagen.


Udviklingen sker også i indretningen

Vi hjælper dig med at skabe et stimulerende rum, der indeholder zoner som opfordrer til leg og kreativitet og samtidig giver plads til et område der indbyder til  hygge og hvile, hvor dit barn kan slappe af, læse en bog eller lege stille. På den måde stimuleres både sanser samt den mentale- og motoriske udvikling.


Lad barnets personlighed komme til syne i indretningen

Hvis det er muligt, vil Design By Funch meget gerne inddrage barnet, alt efter alder, i  designprocessen; lade dem vælge farver eller temaer, der appellerer til dem, og skabe et rum, de føler ejerskab over. Det er nemlig vigtigt at lade rummet afspejle dit barn ved at indeholde personlige elementer. Vi kommer med inputs og hjælper gerne med at vælge farverige vægge, sjove tapeter og spændende dekorative elementer.

Det gode børneværelse

Tænk fremad når du skal indrette børneværelset

Et godt børneværelse er også et rum, der kan vokse sammen med dit barn. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse at købe ind til og derfor er fleksibilitet et nøgleord som der lægges vægt på. Det kan være ved at vælge møbler, der kan tilpasses efter barnets alder og interesser. En justerbar seng, modulære opbevaringsløsninger og multifunktionelle møbler er alle fantastiske valg, der kan tilpasses efter barnets skiftende behov.


Find den rigtige opbevaring af legetøj

Opbevaring er en anden nøglefaktor. Med legetøj, bøger og tøj, der ofte ender spredt rundt, er det vigtigt at have tilstrækkelig opbevaringsplads til at holde tingene organiseret og ryddelige. Vi kan give dig tips og tricks til gode opbevaringsløsninger, der kan holde rodet i skak og skabe et mere roligt og behageligt miljø.


Samlet set handler et godt børneværelse om at skabe et trygt, inspirerende og funktionelt miljø, hvor dit barn kan udforske, lære og vokse. Ved at følge disse principper kan vi skabe det perfekte univers, hvor dit barn kan trives og være lykkelig.


Begynd fornyelsen af børneværelset allerede i dag

For mere inspiration og rådgivning om indretning af børneværelset, er du velkommen til at kontakte Design By Funch.
Vi er her for at hjælpe med at skabe de bedste omgivelser til dit barns behov og personlighed.


"Derfor er det vigtigt at sætte fokus på den rette indretning i børnenes univers"

Dit barns udvikling

Dit barn skal igennem mange forskellige udviklingstrin, og med den rigtige indretning kan du placere forskellige elementer der kan tale ind i de forskellige udviklingsfaser indenfor motorisk, sanser og den mentale udvikling. Derudover kan du også sætte fokus på at vælge nogle møbler som kan vokse med dit barn og følge med den udvikling dit barn gennemgår både fysisk og psykisk.


Rod og orden

Organisering og opbevaring er altid en nødvendighed for at skabe et behageligt legemiljø. Dog er det de færreste børn som kan holde det. Så gør det let ved fx at have kasser i forskellige farver til det forskellige slags legetøj og lad for barnets skyld værre med at gå op i at sortere legetøjet for meget i farver og underkategorier. Lad det være let at forholde sig til og hav klodserne i reolen, legemaden i køkkenet, og dyrene i de grønne kasser. 


Et indbydende børneværelse

Værelset skal invitere barnet indenfor ved at dekorere med barnets interesser således at det føler sig set og hørt. Det er vigtigt i forhold til at skabe tryghed for barnet og gør værelset mere mere interessant og indbydende at gå ind selv at lege på.


Ro giver adgang til fordybelse

Uanset og børneværelset hjemme hos jer taler til en vildkat eller en stille mus så kan man tilføre ro via farver og materialer. Ro er et vigtigt element som giver barnet mulighed for at fordybe sig i sin leg og holde den længere tid i live. Tekstiler kan hjælpe med at nedsætte støj niveauet og farverne til at sænke tempoet, og forskellige overflader giver anledning til nysgerrighed. - alt sammen elementer der for os til at fordybe os i egne tanker og følelser.


Belysning på værelset

Det er altid vigtigt at tage hensyn til belysningen og især på børneværelset der skal rumme så mange forskellige aktiviteter. Hav fokuseret belysning steder hvor der læses eller arbejdes kreativt. Hav et godt overordnet lys, som kan lyse hele rummet op ved aktiv leg. Placer stemningsbelysning/sænket belysning til når barnet skal puttes og evt. sove.


Skal du bruge hjælp til børneværelset?

Hvis det hele er lidt for overvældende tilbyder Design By Funch at komme på et indretningsbesøg hvor der sættes fuld fokus på indretningen af børneværelset. Vi kan gennemgå interesser, farver, materialer, møbler, indretning, belysning og meget mere, som bidrager til den helt rigtige udformning af rummet. 


Book Design By Funch eller udfyld vores kontaktformular så ringer vi dig op!