Bo med Ro

Bo med Ro

-------

At Bo med Ro kan give mere velvære i hverdagen

_______________________________________________________________________

I en tid, hvor hverdagen ofte føles hektisk og stressende, er det vigtigt at skabe et hjem, der fungerer som en oase af ro og velvære. Derfor har Design By Funch udviklet konceptet Bo med Ro. Det handler om at skabe et harmonisk og afbalanceret hjem, hvor du kan finde fred og ro efter en lang dag.


Dit hjem er med til at skabe din hverdag

Vores omgivelser påvirker os enormt meget og med fokus på den rette indretning, kan vi påvirke vores sindstilstand og skabe mere velvære, tryghed og ro i sindet. Vi skal omgive os med ting som giver os glæder, som vi godt kan lide og som betyder noget for os! Der skal være plads til alle dem som bor i boligen på en måde, så alle føler sig godt tilpas.


Hvem kan bruge Bo med Ro?

Bo med Ro er til dig, som ønsker mere ro, harmoni og balance omkring dig. Konceptet inddrager elementer fra meditation, mindfulness og Feng Shui kombineret med nutidens moderne indretning. Fokus er at bruge disse elementer (som for eksempel sanser, bevægelse og farver) til at gøre vores hjem til et sted, hvor vi kan slappe af, finde ro og lade op. Konceptet er til gavn for alle, men kan være særligt aktuelt for dig, som lever med diagnosen stress, depression, angst, ADHD, OCD eller lign. da omgivelserne i højere grad kan påvirke dig.

Rolig indretning

Alle kan hjem kan give ro

På et indretningsbesøg hvor fokus er at Bo med Ro gennemgår vi sammen din bolig med henblik på dine ønsker og behov. Design By Funch hjælper med at give et overblik af mulighederne for forbedringer af indretningen og zoneinddelinger i hjemmet, samt ideer og rådgivning omkring farve-, materiale- og møbelvalg, belysning, tæpper m.m. så der skabes en rød tråd sammensat af rolige elementer.


Bo med Ro kan tilpasses til enhver bolig størrelse og stil, uanset om du bor i en lille lejlighed eller et stort hus. Selv de mindste ændringer kan gøre en stor forskel i din daglige trivsel. Design By Funch er ekspert i hvordan du kan Bo med Ro og vi tilbyder indretningsbesøg, som kan hjælpe dig i mål med din indretning. Læs også vores inspirerende artikel om hvordan du kan Bo med Ro på vores blog.

unsplash