KONTAKT

Kontakt Design By Funch

At sætte fokus på indretningen af sit hjem er en gave for sjælen.
At bo omgivet af farver, møbler og materialer som gør dig glad
skaber mere velvære i din dagligdag.
Det handler om at kombinere æstetik og funktionalitet med din personlige smag og det kan Design By Funch hjælpe dig med!


Ring og book et besøg, eller udfyld vores kontakt formular og bliv ringet op. 

Udfyld kontaktformular

Indretningsarkitekt Camilla Funch
Houzz
 
 
 
 
 
 
Mandag - Søndag
09.00 - 19.00
Ringsted

Indretningsarkitekt på Sjælland


Indehaver Camilla Funch, ejer Design By Funch og er indretningsarkitekt på Sjælland. Her kan du få rådgivning i alt inden for hjemmets rammer. Få inspiration og tips til hvordan du bedst udnytter dine kvm, placere dine møbler mest hensigtsmæssigt og organisere din bolig så din hverdag glider lettere. 


Du skal føle dig tryg i dit valg af arkitekt

Det er vigtigt, når du bestiller en indretningsarkitekt på Sjælland, at du føler dig tryg og set. Det er dine behov og ønsker som skal være i fokus når du får et indretnings besøg og det er dig som skal være i centrum for det er din hverdag som er udgangspunktet.
Du skal trives og omgive dig med farver, materialer og elementer, som skaber glæde i dit hjem og viser din personlighed.
Dette vil give dig mere lethed, afstresning og en base som giver dig lov til- og mulighed for at geare helt ned og lade op til næste dags udfordringer. 


Camilla kan hjælpe dig med indretningen

Som indretningsarkitekt på Sjælland er Camilla dygtig og erfaren indenfor sin branche. Hun tager højde for din arkitektur, dit hus er bygget i og udgangspunkt i dig og din stil indenfor boligudsmykning. Som dekoratør kan hun hjælpe helt ned til mindste detalje men tager dig med overordnede blik med igennem dit hjem og vejleder i hvordan du kan skabe sammenhæng og løse hverdagsproblemer. Måske ønsker du hjælp til nye møbler, tæpper og farver eller måske har du brug for en omrokering. Du kan søge unik støtte lige her hos Design By Funch.


Vi hjælper på hele Sjælland

Hovedsageligt påtager vi os opgaver i det private hjem på Sjælland, men tager også gerne til andre steder af Danmark ved større opgaver. Du kan se meget mere om priser her eller læse mere om hvad et besøg med en indretningsarkitekt på Sjælland indeholder.


Kontakt os allerede i dag, enten via vores kontaktformular eller på telefon 22804723 og booke et møde.