Renovering

Renovering af bolig

-------

Få hjælp til at gøre din boligdrøm til virkelighed

_______________________________________________________________________

Et renoveringsprojekt kan både være stort og småt. Måske skal du etablere et ekstra værelse i boligen?, måske skal du vælte en væg? Eller måske skal hele boligen gennem renoveres. Uanset projektets størrelse, er det en ordentlig mundfuld og der er mange ting at tage hensyn til. Derfor er det en god ide at have en sparringspartner med ind over projektet. Det kan være sideløbende under hele forløbet eller det kan være i begyndelsen af processen. En sparringspartner gør at du får vendt muligheder du ikke selv havde tænkt på, eller måske optimere de ideer du allerede har. 


Få assistance til dine materiale indkøb

Design By Funch kan hjælpe med at udvælge materialer til både lofter, vægge og gulve. Derudover tilbyder vi at tage med i køkken- og badeværelsesbutikker og hjælpe med udvælgelse af bordplader, armaturer osv. Så din boligs røde tråd føres til dørs. Det kan også være hjælp til placering af døre, vinduer og stikkontakter.

Hjælp til dit renoveringsprojekt

Skræddersyede Løsninger

Hvert hjem er unikt, og det samme gælder for tilgangen til dit renoveringsprojekter. Design By Funch tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov og ønsker. Hvordan etableres et nyt værelse bedst muligt? Hvilken væg skal vi vælte? Eller hvordan skal rumfordelingen i boligen være? Du kan få hjælp til forslag af forskellige designløsninger, der ikke kun opfylder dine krav, men også optimerer din boligs funktionalitet og æstetik. 


Fra Idé til Virkelighed

Med vores 3D illustrationer kan du få en realistisk fornemmelse af, hvordan dit færdige projekt vil se ud. På den måde kan i dykke ned i rummet og sikre jer at jeres hjem bliver præcis som i drømmer om. Disse illustrationer er uvurderlige værktøjer, der hjælper dig med at træffe informerede beslutninger og undgå dyre fejl under byggeprocessen. Du kan se, hvordan forskellige designvalg vil påvirke det endelige resultat, hvilket giver dig mulighed for at foretage nødvendige justeringer, inden arbejdet påbegyndes.


Samarbejde med Håndværkere

En vellykket renovering kræver et godt samarbejde mellem dig og de håndværkere, der udfører arbejdet. Derfor tilbyder vi at udarbejde plantegninger som kan bruges privat internt derhjemme eller som kommunikationsværktøj med håndværkerne. Dette kan være med til at minimere risikoen for misforståelser og sikre en effektiv byggeproces.


Tag et skridt videre i byggeprocessen

Få dedikerede hjælp med at realisere dine renoveringsdrømme. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem. Vi tager en snak om ønsker, behov, drømme og hverdagsbrug af din bolig, så der i projektet tages hensyn til bedst mulig udnyttelse af kvm, lysindfald, funktionalitet og æstetik. Derudover tilbyder vi rådgivning indenfor alt boliginteriør f.eks. møbler, farver, tæpper, og gardiner.


Se et af vores renoveringsprojekter lige her, eller kontakt Design By Funch i dag og kom et skridt tættere på at gøre dine drømme til virkelighed.